søndag 18. november 2012

Rullsying

På fredag hentet vi kjøttet fra de fire bukkene som ble slaktet, og i går hadde vi rullesyingsdag her på Hjellup. Marits søster var også med. Hun hadde med lammeslakt, og sydde lammerull, mens Marit sydde boergeit(bukk)rull. Det ble åtte boergeitruller(noen små og noen store)  Det bør holde. Nå er rullene lagt i saltlake. Der skal de ligge i tre uker, før vi tar dem opp og koker dem. Så skal de presses, før de er klare til å spise. Det blir nok godt på julebordet.




Her finner du min oppskrift på hjemmelaget lammerull. Fantastisk god! Bare prøv selv!

2 kommentarer:

JOMA sa...

Wow, du er vel flink! Dete skulle jeg gjerne ha smakt på ja:-) Fortsatt god helg til dere!

Marit sa...

Bare å ta seg en tur til Trøndelag, Joma, så skal du nok få smake ;D